Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
23.4.2004, Igor Viduna, recenze
Nedávno jsme vám představili "náš první" notebook s procesorem Intel Celeron-M. A protože na nás toto "ořezané Centrino" udělalo velmi dobrý dojem, přinášíme vám dnes další recenzi stroje osazeného tímto procesorem. Dnes jde o notebook Asus M2400N.
linq | 25.11.200522:40
Zdravim,
nez kupovat neco co neni od mene znameho vyrobce ­(celosvetova bezproblemova podpora­), tak radsi priplatit. I kdyz jak se to s tim priplatkem vezme. Ja mam Toshiba Equium, Cell 2,8 GHz, 768MB RAM, DVD ­- RAM palidlo, graf. karta ATI Mobility Radeon 7000, a stala ma tady v UK jen ?629,99, coz podle kursu 43 CZK za libru cini 27 090 CZK.
Hry na tom jedou jak z praku, film mi zadny ani neskubne, DVD palidlo pali vse co do nej dam, vyjma dualnich DVD. Jen chci podotknout, ze zde v UK NELZE zakoupit zelezo BEZ OS. Nechtel jsem Widle, jsem tucnak:­-­). To ovsem zde neplati, takze cena je jeste navysena o mnou nepouzivany software WinXP Home Edition.
Jinak preji hezky den...
Odpovědět0  0
Luděk P. | 21.9.200411:22
Docela by mě zajímalo proč se žádná recenze na českém internetu nevěnuje více hodnocení konstrukce notebooku a zkušenostem s psaní na klávesnici, vždyť notebooky jsou hlavně na práci a tohle lidi zajímá více než parametry udávané výrobcem.. Bohužel na českém internetu snad nikdo kvalitně notebooky nerecenzuje a pokud už recenze za něco stojí, tak zdaleka nepokrývá široké spektrum trhu.. Ale tuhle recenzi hodnotím dobře, protože autor má realistický pohled. Nesnáším autory, kteří píšou recenzi na modely pod 50 tisíc tím stylem jako že co je to za křáp a jaký zázrak je že to umí tohle a tamto ale že nic extra od toho nemam čekat, což díkybohu není případ této recenze.
Odpovědět0  0
Gingo | 12.8.200422:33
Našel by se někdo kdo tenhle notebook už vlastní??? Rád bych si o něm pokecal...
Odpovědět0  0
shapet (38) | 12.5.20044:28
U notebooku je nejvyuzivanejsi funkci podpora mobilnich technologii­(WiFi,BT e.t.c.­),oproti slabsi grafice.
I ten nejznackovejsi notebook je proste za rok,rok a pul neznadejne zastaraly a kupovat jej na hry ­- to by asi neproslo....Anebo proslo,ale jen do te doby,nez byste srovnali vykon sveho stolniho Poce s notesem.
Centrino notebooky jsou opravdu super stroje,vydrz na baterii konecne posunul praci do normalniho pracovniho vyuziti ,ale na grafiku­(potazmo vymennou grafiku­) si musime jeste pockat.
Odpovědět0  0
Sly | 26.4.200419:08
Souhlas s Juicem, hodlam v nejblizsi dobe kupovat notase a model A2522D od Asusu by me moc zajimal, co tkhle nekdy recenzi??? Zajimalo by mesrovnani s Centrinem a Celerem­-M X AMD 2600 XP­-M. Na netu nic takovyho neni
Odpovědět0  0
Juice (5) | 25.4.20049:55
Ma to SHIT grafiku ­- nič si na tom nezahrám. A že super notebook....keď tam bude aspoň R9600PRO ako je to u modelu A2522D ­- to je super notebook!
Odpovědět0  0
Rockycz (12) | 29.4.200410:29
Ne kazdy potrebuje do notebooku super vykonou grafiku, dokonce bych rek ze to je minimum uzivatelu, protoze notebook si asi vetsina lidi nekupuje na hrani.... a tito uzivatele radi usetri na horsi grafice, ktera jim k jejich ucelum bohate staci
Odpovědět0  0
Petr B. | 1.7.200412:00
Když chceš pořádnej notebook s dobrou grafikou tak zapomeň že za něj dáš 40 s DPH já si před nedávnem kupoval full výbavu od M6 stálo to ranec, ale zapařím co chci, tak když budeš kecat o tom že potřebuješ grafárnu, tak ale počítej že tě to bude stát ranec!!!!
Tak si rozmysli co chceš, jestli mobilitu, nebo hry nebo oboje!!!!
Jestli chceš fakt dobrej notebook tak jdi do M6 od Asusu je to brutalita!!!!
Čaos Pitr
Odpovědět0  0
El Cid (126) | 24.4.200423:21
Zápory?
USB porty­-je to notebook...ja si normalne na cestach pres usm nepripojuji mys, klavesnici, tiskarnu atd... a kdyz uz si tuhle srandu kupuji jen na stul tak je zde dokovacka...
seriaku a tv­-outu je mozna skoda­(i kdyz ja bych to nepouzil jak je rok dlouhy­)
PS2...prave proto to ma USB a proto si lidi kupuji prave USB zarizeni
není v cene OS? kdyby tam zadny nebyl tak by se toho stalo...jina vec je kdyz vam ho k tomu vnuti­-to je nazabiti
a nemit lokalizovany manual?no tak!fuj!at se vyrobce stydi!

Ostatne ja mam IBM R40...nechci pochybovat o kvalite znacky ale...za ty prachy...podle me je IBM vice nez zajimave. A kdo si nekoupi znacku tak riskuje smejda­(nekdy to neni tak horky­) ale hlavne to ze bude cakat mesic na reklamaci­(to se tyka i ACERU­)...
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.